Várom, hogy a művelt demokratikus közvélemény undorral közösítse ki Joe Bident

2022. november 08. 17:13

Már órák teltek el azóta, hogy megjelent az a hír, hogy az Egyesült Államok bizalmas tárgyalást folytattak az oroszokkal.

2022. november 08. 17:13
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Már órák teltek el, hogy a magyar sajtóban is megjelent ez a hír, és azóta várom, hogy a művelt demokratikus közvélemény undorral közösítse ki Joe Bident és a teljes amerikai adminisztrációt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes2
2022. november 09. 20:01
Erre mondják kedves Hont úr, hogy legjobb védekezés a támadás avagy savanyú a szőlő elvtársak!
ebalint
2022. november 09. 18:21
Addig élj! / Sose halsz meg. /
feherlacy
2022. november 09. 11:19
Ma reggel olvastam a New York Times-ban, hogy a Fehér Ház hivatalosan megkövette Hont Andrást, amiért nem hívta meg az amerikai-orosz tárgyalásokra. Az egész amerikai kormány akut hányingerrel küzd ekkora Biden-féle baklövés miatt. Nincs mentségük erre az undorító gesztusra. Kötelességemnek éreztem, hogy megvédjem ezt a gyöngyszemet, az újságírók schifferandrását, ennek a hányingerkeltő magyar újságírásnak a (sajnos) látható végtermékét, ezt a gyomorforgató moral insanity-t. Hajrá Hont András, hajrá tisztesség!
Revizor
2022. november 09. 09:09
Nálad undorítóbb nem igen van ! Olyan kicsi vagy te egy USA elnökhöz mint légypapiron a légy szar !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!