Kedves fideszes homofóbok és egyéb nácik!

2021. szeptember 27. 14:00

A homoszexualitás nem betegség, az emberi szexualitás egyik fajtája.

2021. szeptember 27. 14:00
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Kedves fideszes homofóbok, valamint az »Új arc« Nemes Balázs, a Momentum pécsi, Tóth Péter a Jobbik szegedi képviselőjelöltje, és egyéb nácik!

Ha az emberi élet első, legfontosabb, és egyetlen célja a fajfenntartás, akkor áruljátok már el nekem, mi különböztet meg benneteket attól a kandisznótól, akit azért tartanak, hogy ha a faluban búg egy koca, a tulajdonosa elhajtsa a kocához, hogy annak kismalacokat csináljon pár ezer forintért, majd a dolga végeztével visszatérjen az óljába, hogy ott elfogyassza a neki feltálalt moslékot abban a vályúban, amit előzőleg nem egyszer telibeszart és hugyozott...

Halkan megjegyezném továbbá, hogy a homoszexuálisok nem genetikai hulladékok, az emberi populációban kortól, helytől függetlenül az arányuk mindig közel azonos. A homoszexualitás nem betegség, az emberi szexualitás egyik fajtája. 450 fajnál figyelték meg, míg a homofóbiát csak egynél. Tehát akkor mi a természetes?

Az emberi faj kipusztulásást nem a homoszexuálisok fenyegetik, hanem az emberi faj túlszaporodása, mely valszeg nem fogja kipusztítani a fajt, ellenben nagyon sok más fajt már kipusztított, és az emberi civilizáció végét is veszélyezteti. Azok, akik még nem szavaztak, szavazzanak, de ne olyan jelöltre, aki nyíltan homofóbkodott, azaz a gyűlöletet szította.
Köszipuszi, »egy genetikai hulladék«.

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Királyfi
2021. szeptember 28. 13:24
Csinálhatsz akármit, Te akkor is csak egy ocsmány pofájú retkes buzeráns maradsz, akit még lehányni sem érdemes mert már természet megtette veled. Köcsög.
Highlander07
2021. szeptember 27. 21:05
Nem akkora tényező ez a gyerek, hogy minden nap szemlézni kelljen...
ujujuj
2021. szeptember 27. 20:30
Igen, az emberi szexualitás egy fajtája. A beteg fajtája.
gxcapril
2021. szeptember 27. 20:05
Ki ez az agyhalott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!