Folytatódik a telenovella

2021. március 18. 18:31

Ma a Néppártól korábban kilépő Fidesz kilépett a Néppártból.

2021. március 18. 18:31
LMP
MTI-OS

Pablo Sanchez beadta a válási papírokat. A korábbi nagy sikerre való tekintettel újabb részekkel gazdagodott a Fidesz és a Néppárt között zajló telenovella: ma a Néppártól korábban kilépő Fidesz kilépett a Néppártból.

Bár joggal reménykedhetnénk benne, hogy ezzel lezárult a kicsit hosszúra nyúlt szappanopera, félő, hogy ez nem így lesz. A következő évadban vélhetően a Fidesz új társat talál magának és görcsösen igyekszik majd bizonyítani korábbi szerelmének, hogy új kapcsolatában sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.

Ettől azonban a tény még az, hogy ettől se a Fidesznek, se Magyarországnak, se Európának valójában nem lesz jobb: a magyar emberek számára a Fidesz és a Néppárt viszonyának nincs valódi jelentősége, hiszen hazánknak az lenne az érdeke, ha mindkettő kiesne a hatalmi pozíciójából. Az LMP ezért dolgozik.”

(MTI-OS)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. március 18. 21:01
Fijjug! Eddig is tudtuk, hogy segg hülyék vagytok a politikához, de hogy ezt még hirdetitek is, az kicsit kínos. Aki nem tud különbséget tenni egy párt(szövetség) és a frakciója között, az minek próbálkozik ebben a szakmában? Menjetek el bioparadicsomot termelni, annak legalább valami haszna is lenne!
Senye Péter
2021. március 18. 20:58
Majd belép helyettük mind a ??? LMP-s képviselő.
lemez
2021. március 18. 20:09
Néppárt?Már a neve is hazug.Mára egy lmbtq buzibarlang,és a az europai nép gyilkosa lett,a betelepités programjával,na de ki kérdezte meg a népet,hogy akarja-e?
zakar zoltán béla
2021. március 18. 20:03
Schiffer nélkül nullások!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!