A Pink Floyd egyik zenészét kérte fel Moszkva, hogy tartson beszédet az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén

2023. február 09. 06:38

Roger Walters szeptemberben már küldött egy nyílt levelet az ukrán first lady-nek.

2023. február 09. 06:38
null

Oroszország a Pink Flyd zenészét, Roger Walters kérte fel arra, hogy tartson beszédet az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén a közel egy éve tartó ukrajnai háborúról – értesült a Bloomberg.

A lap felidézte, hogy a zenész szeptemberi levele, amelyet az ukrán first lady-nek, Olena Zelenszkának címzett, nagy visszhangot váltott ki, mivel 

A béke kilátásairól szólt a meghallgatás

A Bloomberg idézte Oroszország ENSZ-nagykövet-helyettesét, Dmitrij Poljanszkijt is, aki „nagyon érzelmes és bölcs üzenetként” méltatta Waters levelét. Az orosz diplomata a Telegramon közölte, hogy a zenész Moszkva kérésére részt vett a Biztonsági Tanács szerdai meghallgatásán, amely a béke kilátásairól szólt. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ilyas Tayfun Salci /  Anadolu Agency / AFP

***

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2023. február 09. 15:05
Strangers passing in the street By chance, two separate glances meet And I am you and what I see is me And do I take you by the hand And lead you through the land And help me understand the best I can?
The Loner
2023. február 09. 14:23
Nagyon kedvelem a Pink Floyd zenéjét, nem kevésbé Roger Walterset. Teljesen úgy néz ki a fenti képen mint Jeszi 10 év múlva.
Lajoss
2023. február 09. 13:25
Moszkva megvásárolta.
Nasi12
2023. február 09. 10:11
Kár félrevinni a betühibákat a lényegröl. Fegyverszünetet, BÉKÉT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!