Magyarul állt ki hazánk mellett egy szlovák EP-képviselő (videó)

2022. szeptember 14. 15:28

„Együtt fogunk harcolni a brüsszeli centralista bürokraták ellen. Magyarország és Szlovákia, és lesznek más államok is” – fogalmazott Miroslav Radačovský.

2022. szeptember 14. 15:28
null

Miroslav Radačovský, szlovák EP-képviselő is felszólalt az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén. „Legyünk őszinték magunkkal, dühösek amiatt, hogy az Európai Unió aktív Orbán-ellenes, Fidesz-ellenes kampánya ellenére Magyarország polgárai úgy döntöttek, hogy kereszténykonzervatív-demokrata kormányt választanak” – emlékeztetett.

Radačovský ekkor magyarra váltott, és így folytatta: „Kérdés, hogy mikor bukik meg a kormány Szlovákiában. Együtt fogunk harcolni a brüsszeli centralista bürokraták ellen. Magyarország és Szlovákia, és lesznek más államok is.

– zárta felszólalását a szlovák képviselő.

A szlovák EP-képviselő felszólalását az alábbi videóban hallgathatják meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öhöm
2022. szeptember 15. 12:16
Közben azt látod a háttérben, hogy a másik oldal gyakorlatilag nem is hajlandó bármi olyanra figyelni, egy csipetnyit sem, ami nem az ő sorda mentén szól.
syphax
2022. szeptember 15. 11:37
Bravó Miroslav! IGAZI EUROPÉER FÉRFI VAGY, A SZÓ LEGNEMESEBB ÉRTELMÉBEN, ISTEN ÓVJON ÉS LEGYEN VELED!!!
Innogreen23
2022. szeptember 15. 08:08
Azért van olyan pillanat, amikor leesik egy mindent megélt Magyar álla. Na ez most egy olyan pillanat. Köszönjük a támogató szavakat. Na jó, most elolvasom mégegyszer a cikket, mert nem hiszem el.
Rippl
2022. szeptember 15. 05:26
Persze. A szlovákok is emberek, legjobb szomszédaink, sokszor véreink. Kitől várhatnánk segítséget egyébként?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!