„Hát jó, basszus” – mondta a Momentum képviselője, mikor megkapta a szót

2023. október 09. 18:13

Nem először gyűlik meg a baja a momentumosoknak a mikrofonnal.

2023. október 09. 18:13
Lőcsei Lajos, Momentum

Újabb ellenzéki elszólásnak lehettek a tanúi azok, akik követték a hétfői parlamenti közvetítést – szúrta ki a Telex. Ismét a Momentum politikusának gyűlt meg a baja a mikrofonjával, bár ezúttal lehetséges, hogy a képviselő nem tudta, hogy az eszköz már be van kapcsolva. Amikor Kövér László házelnök megadta a szót a momentumos Lőcsei Lajosnak, a következő párbeszéd hangzott el:

Kövér: „Most a Momentum képviselője, Lőcsei Lajos következik. Megadom a szót”

Lőcsei: „Hát jó, basszus”

Nem először kerül kellemetlen helyzetbe momentumos politikus egy mikrofon miatt. Ahogy korábban a Mandiner is megírta, a párt elnöke, Gelencsér Ferenc szintén egy parlamenti felszólalásában mondott cifrákat a bekapcsolt mikrofonba. A Momentum-elnök akkor valószínűleg úgy érezhette, nem sikerült a legjobban a felszólalása, ugyanis úgy fejezte be azt, hogy „ezt elb*sztam”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Magyar Nemzet

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sternerregnix
2023. október 10. 08:57
"Mennyi egy kiló kanyar?" Jó tudom az egy másik nyomis volt, dehát ezek olyan egyformák.
konfucius
2023. október 10. 00:56
Még mindig nem értik. Nem 22-ben rontották el, tehát nem is abból kell tanulni. 2002-ben rontották el, amikor csalás útján egy kiélezett helyzetben hatalomba egerészték magukat, aztán négy év alatt annyira elbasztak mindent, hogy az öszödi beszéd lett a vége, de azért előtte tavasszal hatalomba hazudták magukat újra, a tiltakozókat pedig ősszel véresre verték, többek közt parlamenti képviselőt is, rendőrök. A határon túl élő magyarok elleni uszítást sem felejtjük el. Azóta pedig nemes egyszerűséggel képtelenek bármi olyat mondani, ami Magyarországnak jó lenne. A momentum szervesen illeszkedik az elkúró brigádba, ők a jövő évi olimpiát kúrták el, no és azóta mindent is, amihez nyúlnak (kordont, rollert, tüntetést stb). Egyetlen tanulság létezik itt: nektek taka van a politikából. Menjetek potencianövelő szereket árulni, mint lamperth Móni a Herényi heréjén.
Házam Hazája
2023. október 10. 00:07
A Palesztin zászlót miért nem merte elővenni a zsebéből?
Szuperszig
2023. október 09. 20:55
Olyan értelmesek ezek a momósok! Mindegyik maga a csoda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!