Gyurcsány a parlamentben Orbánnak: Önöknek mennie kell, Dobrev-kormányra van szükség

2023. szeptember 25. 14:47

A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor Európával háborúzik, a magyarok viszont rosszabbul élnek, mint egy éve. Szerinte új kormányra van szükség, Dobrev Klára vezetésével.

2023. szeptember 25. 14:47

Hétfőn kezdődött a parlament őszi ülésszaka. A napirend előtti felszólalásoknál Gyurcsány Ferenc képviselte a DK-t. Orbán Viktor nyitóbeszédét ide kattintva olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ha igazságos a célja, ha igazságosak az eszközei” – ezek alapján igazolható egy háború Gyurcsány Ferenc szerint. Beszéde elején Gyurcsány Ferenc leszögezte: sem a célja, sem az eszközei nem igazságosak ennek a háborúnak.

Vajon a holnap, a jövő országa lettünk-e e háború által? Legalább jobban élünk? Ellenkezőleg”

– hangsúlyozta a DK-vezér.

Haza kell hozni az uniós pénzeket – mondta el, majd megjegyezte: ehhez új kormány kell. „Dobrev Klára kormánya kell” – tette hozzá Gyurcsány.

A DK-vezér beszéde során többször is elmondta, a magyar kormány Európa ellen háborúzik.

„Más politika kell és más kormány kell, szociáldemokrata kormány kell, Dobrev Klára kormánya kell”

– hangoztatta Gyurcsány.

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 03. 10:50
Akinek egy Dobrev-kormányra van szüksége, vigye. A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az, aki legkevésbé sem kell a magyaroknak. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
bagira002
2023. október 03. 01:39
Ferkó te már elmentél , vissza akarsz jönni a Gyurcsányné neve alatt . Magyarok annyira ismerik már a Gyurcsány klánt tudják ki az a Dobrev néven ajánlott feleséged . Gyurcsány név lejáratott próbálkoztok feleséged leánykor nevén az uborkafára felmászni.
darling
2023. szeptember 26. 23:26
Ez a tehetségtelen, aljas, tolvaj hazaárus még a magyar nyelvtant sem tudja! Helyesen: "Önöknek MENNIÜK..." Az ex stróman miniszterelnök (APRÓék strómanja) tolja - nyomja a bulgár bojlert, a nejét, Dobrevát, miniszterelnöknek! No, ettől az aljas, az országot a rendszerváltás után és "KORMÁNYZÁSA" alatt zsebre privatizáló aljas bandától mentse meg a Jóisten / ateista verzióban a jósorsa Magyarországot és mindnyájunkat! A fiatalabb nemzedékek kérdezzenek, nézzenek utűna, ki ez a gyalázatos, kommunista ( globalista banda és NE hagyják, h kihúzza alóluk a jövőjüket és csak később bánják meg korábbi tudatlanságukat! A BAJT MEGELŐZNI KELL! NEM UTÓLAG SIRÁNKOZNI, h nem tudtuk, azt hittük, hogy.... GYURCSÁNYÉKAT DOBREVESTÜL EL KELL TAKARÍTANI! Ez tehetségtelen, nagy dumás alkesz el akarja játszani a fiataloknak a jópofa, nyerő-Ferit! NEM SZABAD neki hinni! GYURCSÁNY EGY CUKROS BÁCSI! Csábítani akar és rosszra visz!
blanconegro
2023. szeptember 26. 16:04
Rohadt szarházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!