Hamarosan kiteríti gazdasági lapjait Orbán – kövesse velünk élőben!

2023. március 09. 06:49

A miniszterelnök részvételével tartja meg idén is a hagyományos gazdasági évnyitó rendezvényét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK).

2023. március 09. 06:49
null

Orbán Viktor részvételével tartja meg idén is hagyományos gazdasági évnyitó rendezvényét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK).

A gazdasági fórumon a miniszterelnök mellett előadást tart Varga Mihály pénzügyminiszter, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Parragh László, a kamara elnöke. 

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a miniszterelnök és

a kormány gazdasági ügyekben illetékes miniszterei tiszteletüket teszik az eseményen.

Tavaly sem volt ez másképp, ugyanis Orbán Viktor a gazdasági évindító rendezvényen felszólalóként összegezte a korábbi év tapasztalatait, és megadta azokat a távlatos célokat, amelyeket a gazdaság területén szeretne elérni.

A tavalyi gazdasági évindítón elhangzott legfontosabb gondolatokat az alábbi linkre tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2023. március 09. 11:29
Nehogy búza esete forogjon fenn , ukrán szeméttel az országunkat megtömik , gazdaságilag megfojtják . Útleveleket szállítóleveleket nagyon átvizsgálni . ,,Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy rajtunk menjen keresztül minden, leszámítva a háborút,,
bagira
2023. március 09. 11:24
Orbán i úr is mondjon nemet a kijevi meghívásnak , hőst nem muszáj alakítani , Orbán úr a bajt előzze meg , választókra hallgasson . Mi a garancia ,hogy Kijevben halállistán jegyzik nem koporsóban hozzák haza ? ,,Az amerikai házelnök elutasította Zelenszkij meghívását Kijevbe!,, https://metropol.hu/aktualis/2023/03/az-amerikai-hazelnok-elutasitotta-zelenszkij-meghivasat-kijevbe
McFoker
2023. március 09. 11:07
Viszlát forint árfolyam. Helló 420-as euró.
felcsutfan
2023. március 09. 10:41
A gazdasági miniszter javaslatára az adóbevételeket mostantól dogecoinba fektetik, a nyugdíjakat pedig rubelben folyósítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!