Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Küszöbön a kispesti hatalomátvétel – irány az NB I!

2024. május 17. 15:28

Puskás Ferenc korábbi klubja jelenleg a másodosztályban sínylődik, ám hamarosan kezdődhet a sokak által várt új korszak!

2024. május 17. 15:28
LEISZTINGER Tamás

Nyitókép: Leisztinger Tamás érkezésével új korszak kezdődik Kispesten Fotó: MTI/Vajda János

A Budapest Honvéd jelenlegi tulajdonosa, Bozó Zoltán az nso-nak megerősítette: 

miután a klub átvilágítása megtörtént, napokon belül, de legkésőbb két héten belül megtörténhet az adásvétel aláírása,

 így új tulajdonosa lesz a patinás fővárosi klubnak.

BUDAPEST HONVÉD
Gólöröm! A Honvéd-szurkolók jövőre gyakrabban szeretnének hasonló jelenetet látni Fotó: honvedfc.hu

Az elmúlt időszakban az is nyilvánosságra került: Leisztinger Tamás cégcsoportja veszi át az irányítást Kispesten, az üzletember korábban tíz éven át a Diósgyőri VTK tulajdonosaként lett ismert a magyar futballban, ám ezt megelőzően a Magyar Sakkszövetség elnökeként is dolgozott.

A „100 leggazdagabb magyar 2024” című kiadvány szerint a korábbi szénbánya-tulajdonos jelenleg a 11. a rangsorban 147 milliárd forintos vagyonnal,

amely a tavalyihoz képest 6 százalékkal növekedett. 

A Budapest Honvéd éppen a múlt héten, ajkai győzelmével biztosította be másodosztályú kerettagságát; hétvégén a Gyirmót FC Győr csapatát fogadja, míg az utolsó játéknapon a BVSC-Zugló otthonába látogat.  

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Hobby024
2024. május 19. 08:21
Leisztinger és Bige (hogy csak ezt a két nevet említsem) az az ellenzéki, liberális milliárdos, aki a kontroll nélküli gazdaságban szerezte a vagyonát. Akkor még dúlt a fekete munka, a zsebből fizetés, az adózás kijátszása. Miskolcon tudnának mesélni róla, hogyan tette tönkre a vidék labdarúgásának fellegvárát. Most megint klubot vásárol, mert ugye neki szabad. Az MSZP és az ellenzék mecénásánál ez nem gond, ahogy Bigénél sem a magyar gazdák tönkretétele. Bezzeg a Mésáros Lőrinc, Meg az Óbán azoknak a szemük se áll jól. Meg ráadásul a bugris parasztok sportját is szereti.
tizennyolcfok
2024. május 17. 20:39
leisztinger már nem baloldali? kacsoh, te bohóc!
kissb56
2024. május 17. 19:51
Leisztinger egy tolvaj. Pont ezt a bűnözőt találták meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!