Na erre mondják, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik

2024. április 27. 07:10

Blinken balul elsült kínai látogatása után nem sokkal Kína bejelentette hogy nemzetközi vizsgálatot akar az ENSZ felügyelete alatt.

2024. április 27. 07:10
HSZI Csin-ping
Somkuti Bálint
Somkuti Bálint
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Andres Martinez Casares

„Na erre mondják, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik.

Blinken balul elsült kínai látogatása után nem sokkal Kina bejelentette hogy nemzetközi vizsgálatot akar az ENSZ felügyelete alatt. És hogy miről?

Hát arról, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlatot?

A támadás ugyanis egy súlyos precedens a nemzetközi energetikai szállítási hálózatok ellen, és ha az elkövető nem kerül beazonosításra, akkor az további hasonló támadásokat is kiválthat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. április 28. 16:10
Jó nagy trollkodás, de megérdemli az USA, aki robbantott :)
sabotage-2
2024. április 28. 02:26 Szerkesztve
Fideszbirkák, ujjongjatok, amíg még lehet!!! A pedifideszes órbán nyáj már szart legel, de olyan birkák , hogy észre sem veszik a fű és a szar közti különbséget!!!!
Ehetős Odó
2024. április 27. 22:59
Nagyon szépen alakul. Az amcsi (és nyugati) pénzhatalom, merő kapzsiságból, növekvő gazdasági pályára állította Kínát, mely egy generáció alatt bődületes fejlődésen ment keresztül. És most majd lassan ez a Kína fogja letolni a térkép nagy részéről a világot terrorizáló és lefosztó amcsi birodalmat. Jól szórakozom, kár, hogy már nem érem meg a végkifejletet.
Kanmacska
2024. április 27. 21:49
Teljesen igaza van a kínaiaknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!