Lukasenka szerint nem ők akarnak mindent lánga borítani, azt is elmondta, kik szeretnék azt

2024. április 25. 22:01

A fehérorosz elnök szerint változatlan a terv.

2024. április 25. 22:01

Nyitókép: SHAMIL ZHUMATOV / POOL / AFP

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kijelentette, hogy további NATO-bővítésre számít, mivel Washingtonnak és Brüsszelnek továbbra is az a terve, hogy „barátságtalan államok övét” hozzák létre Oroszország és Fehéroroszország körül – olvasható a RIA Novoszty cikkében.

Washington fokozatosan agresszív narratívákat hirdet a fehérorosz és orosz államokkal szemben, 

növelve a NATO-blokk ellenségességének mértékét irányunkban. Washington és Brüsszel továbbra is barátságtalan államok övét alakítja ki Oroszország körül az Észak-atlanti Szövetség bővítésével, amelybe már Finnország és Svédország is bekerült. De más európai országok is következhetnek a sorban, hogy csatlakozzanak a szövetséghez” – mondta Lukasenka az Összfehéroroszországi Népi Gyűlésen tartott beszédében. Szerinte a Nyugat terve az, hogy ebben a térségben minden lángba boruljon – olvasható a cikkben.

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­á­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Akitlosz
2024. április 26. 18:01
Ha egy ország hagyja, hogy szemiták hatalomra kerüljenek ... Ha pedig egy egész szövetségnyi ország ... akkor béke nem lesz.
2024. április 26. 00:41 Szerkesztve
... hmmm ... „A végtelen növekedés menedzselésére – azért mégiscsak ciki, hogy modern körben ezt nevezik „gazdaságnak” – szóval erre eddig a háborúkat használták. A modern kór gyarmatosítása nagyjából körbeért a 20. század elejére: kellett a világháború, majd a második kiadása. Ami annyira hatékonyra sikerült, hogy a 3. részt inkább nem tartották meg, csak hidegen - inkább az aranyról levették a dollárt, a valóságról a pénzt. Ez sokat segített, majd a szocializmus bukásával az újragyarmatosítható területek, aztán az árnyháború a „terrorizmus” ellen. De a végtelen növekedésre épülő rendszer kapacitása időnként szükségszerűen megtelik, mint egy levelesláda. Úgyhogy időnként üríteni kell. A múltkor az ingatlanlufikból pukkantottak ki néhányat, most ezzel a vírussal koronázzák meg a történetet. Hogy ez már a Modern Történelem megkoronázása-e, az még kérdés.” (Balogh Péter – emberestisza.blogspot.com) A háborúk számának hirtelen megugrása már az újabb fokozat lenne?
valerian-0
2024. április 25. 22:48
Azt, hogy a nyugat egész európát lángba akarja borítani, azt már rég tudjuk. Inkább azt kellene kitalálni, hogy ez ne sikerüljön nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!