Orbán Viktor: A béke neve Donald Trump

2024. március 09. 08:12

Facebookon közölt helyzetjelentést a magyar miniszterelnök.

2024. március 09. 08:12
ORBÁN Balázs; SZIJJÁRTÓ Péter; ORBÁN Viktor; TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Ahogy arról a szombat reggel folyamán beszámoltunk, egy órán keresztül tárgyalt Donald Trump volt elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. A magyar kormányfő rövid Facebook-videóban közölt helyzetjelentést, amelyben többek között arról számolt be, hogy Trump visszatérésével közelebb kerülhetnénk a békéhez is az orosz-ukrán háborút illetően, illetve, hogy Magyarország és az USA közti kereskedelmi kapcsolatok is fejlődhetnek, ha ismét Trump lenne az elnök.

A videót megtekintheti itt:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­g­ö­s­­­ ­l­­­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. március 10. 14:21
Barmekkora gazember is Trump, o sem fogja tetlenul nezni, s hagyni, h az osellenseg Orosz Birodalom Nyugat fele terjeszkedjen. Orban tehat megint lodit. Hogy finoman fogalmazzak.
Tommaso
2024. március 09. 14:48
Orban teved, es/vagy hazudik. Ami persze nem ujdonsag.
Tommaso
2024. március 09. 14:46
Orbsn teved [ebben is] Trump sem hagyja majd Nyugat fele terjeszkedni a demokratikus USA osi ellenseget, a mindig diktatorikus Orosz Birodalmat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!