Ezt már a sztárok sem hagyhatták szó nélkül

2023. november 24. 15:00

McGregor szerint Írország háborúban áll, és megdöbbent, hogy egy migráns ártatlan gyerekeket késelt meg.

2023. november 24. 15:00
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Conor McGregor, a világ talán leghíresebb írje, a balhés harcművész az X-oldal fakadt ki.

McGregor szerint Írország háborúban áll, és megdöbbent, hogy egy migráns ártatlan gyerekeket késelt meg. Úgy tűnik, hogy egyre többen ébrednek fel a brüsszeli, delíriumos migránspárti álomból. Én nem szívesen lennék azoknak a helyében, akik felbosszantják Conor McGregort.

És most a harcművész iszonyú dühös. Iszonyú dühös azt látva, hogy mivé lett a hazája, ahol íreket szúrnak le a bevándorlók...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: JOHN GURZINSKI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2023. november 27. 10:22
Már nem a világ áll nekik. (A bál)
N.N.
2023. november 27. 08:59
Nekem legjobban az Index tetszett, amelyik egy oldalas cikket írt az eseményekről úgy, hogy a migráns szót vagy bármilyen szinonimáját nem írta el.
Galsó Atya
2023. november 25. 09:16
Iszonyúan dühösek, Picit törnek-zúznak, Aztán hazamennek.
ghelmddfd
2023. november 24. 16:14
szerint Írország háborúban áll, és megdöbbent, hogy egy migráns ártatlan gyerekeket késelt meg. --------------- 1. Nem szerint, a szer-sor hangokat, indogemrán ser stuma,dúrgerni a racionálisra, a rakura, így rekkint. 2. Országtagadó vagyem, nekem rejku van. 3. Háború? Bullshit libernyák hang, pógári, nekem öreszu van, ez az ősmagyar. 4. Nem ban, hanem innen datív. 5.Ártatlan? Inkább ártlosza vagy ártvésza. De ezt a hangot nem rakem, attól, hogy az er indogermán stuma ár formárjától ered, germán ár, ettől germán artjan, vagyis árat, így áradunk. 6. Nem gyerek, magyarosabb hang a barna hang, a bír flektált formájától bar-tól, ana-val,a braun az berna. 7. Nem késel, a kés hang jevevényhang, nem magyar, így vagy jól, faszán szaggat, attól, hogy szaku a Messer, vagy szúr, ahogy egyéb is. 8. Nem döbben, az ö magyarlosza, hanem debben, dobban vagy dábben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!