Orosz külügy: Az USA egyértelműen kinyilvánította, hogy stratégiai vereséget kíván mérni Oroszországra

2023. január 25. 18:03

Az Amerikai Egyesült Államok álláspontja meghaladottá tette a vörös vonalakról való tárgyalgatásokat – közölte Lavrov tárcája.

2023. január 25. 18:03
null

Az Amerikai Egyesült Államok álláspontja meghaladottá tette a vörös vonalakról való tárgyalgatásokat – közölte az orosz külügyminisztérium a RIA Novosztyival. A külügyminiszter tárcája az USA-t azzal vádolja, hogy hibrid háborút folytat Oroszország ellen.

„Az Amerikai Egyesült Államok egyértelműen kinyilvánította, hogy stratégiai vereséget kíván mérni Oroszországra.

– közölte a külügyi tárca.

A közleményt azután adták ki, miután kiderült, hogy Washington Abrams tankokat küld Kijevnek, méghozzá rögtön két századra valót, ráadásul a Biden-kormányzat lépése döntő volt abban, hogy az addig  ellenálló Olaf Scholz is változtasson az álláspontján és bejelentse, hogy Berlin Leopard 2-es harckocsikat indít útnak Ukrajnába. 

 

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2023. január 26. 09:48
Ukrajnaioroszvereség=békeEUrópában
Namond
2023. január 25. 21:42
Hasznos ez a háború lelepleződnek a hamis álságos állítások és szívélyes vendéglátók. Merkel - a Minszki megállapodás csak az oroszok lecsillapítására szolgált, hogy Kijev időt nyerjen hadsereg fejlesztésre, Ballerblock - Németország hadban áll Oroszországgal, US - Oroszországra stratégiai vereséget kell mérni. (Természetesen, nem Európa, az Unió, hanem a Kína elleni US támadás harcterének tisztítása érdekében.)
6.sztrovacsek
2023. január 25. 20:23
Há' bakker, az USA kihasználja a lehetőséget, amit tálcán kínáltatok neki Ukrajna megtámadásával. Oszt tán csodálkoztok ezen? (NERtársak, ne fogjátok vissza magatokat!)
Láncfűrészes Attasé
2023. január 25. 20:18
Nem kell nagyon, csak annyira, hogy ne legyen többet kedvük ilyenhez. A medvére lánc és szájkosár kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!