Az orosz külügy bejelentette: továbbra is nyitottak a tárgyalásokra

2022. november 09. 17:39

Maria Zaharova közölte, hogy az egyeztetések megkezdéséhez az is szükséges, hogy „az ukrán fél figyelembe vegye a jelenlegi helyzet realitásait”.

2022. november 09. 17:39
null

Oroszország kész tárgyalásokat folytatni Ukrajnával – jelentette ki szerdán Maria Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a TASZSZ.

A szóvivő kiemelte, az egyeztetések megkezdéséhez az is szükséges, hogy „az ukrán fél figyelembe vegye a jelenlegi helyzet realitásait”. Hozzátette: „Továbbra is nyitottak vagyunk a tárgyalásokra.

természetesen figyelembe véve a pillanatnyi realitásokat”.

Nyitókép: AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. november 09. 19:31
A realitások változnak. Oroszország háborús teljesítménye egyre gyengébb. A hadászati kezdeményezés Ukrajna oldalára került.
formaegy
2022. november 09. 19:18
Az ukrán fél? Ugyan már! Majd ha rohadt gyilkos USA, és az Európagyilkos büdös náci EP., EB férgek kiadják az ukázt....... Azt pedig várhatjátok. Megmondta a gyilkos USA az elmebajos Biden pofájával közvetítve, hogy nekik az a jó ha minél tovább elhúzódik a háború....... Az Európagyilkos náci EP, EB gyilkos csürhe pedig az USA fenekéből kandikálva hamarabb legyilkolja Európa lakosságát, minthogy ellent mondjon a gyilkos USA-nak........
mokány
2022. november 09. 18:34
Az alvó megavulkánok egyidejű felébresztése , világvégét hozhat .
II.baljoska61
2022. november 09. 18:26
Hát persze. Arról akartatok mindig tárgyalni, hogy az ukránok milyen gyorsan adják meg magukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!