Egyre távolodik a béke – az ukránok közölték, hogy amíg Putyin az elnök, szó sem lehet tárgyalásról

2022. november 07. 20:39

„Oroszország következő elnökével fogunk tárgyalni” – szögezte le az ukrán elnök főtanácsadója.

2022. november 07. 20:39
null

Kijev soha nem utasította el, hogy tárgyaljon Moszkvával, és készen is áll majd a tárgyalásokra Oroszország következő vezetőjével, de nem Vlagyimir Putyinnal – fogalmazott bejegyzésében az ukrán elnök tanácsadója.

Ukrajna soha nem utasította vissza a tárgyalást. A tárgyalási feltételeink ismertek és nyitottak

– közölte Mihajlo Podoljak a Twitteren.

Zelenszkij tanácsadója azt írta: Putyin nem áll készen a tárgyalásokra.

 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. november 08. 11:45
)))))))))))))))) Majd éppen ezek a gyilkos USA seggnyaló férgek fogják megmondani lassan minden országnak, hogy ki lehet az elnök. )))))))))))))) Ja, éppen a világ egyik legaljasabb alvilági csőcseléke.)))))))))))))))
Vikesz
2022. november 08. 08:50
"amíg Putyin az elnök, szó sem lehet tárgyalásról" Naná! Ez itt a lényeg! Hülye lenne a békéről beszélni ez a nyomorult zelenszkij. Amíg dörögnek a fegyverek, az USA és az EU adja a fegyvert és a dollár/eurómilliárdokat, s az a tény, hogy milliók élete megy tönkre, leszarja. A fegyver mellett jön az ingyenlóvé. És ez a fontos. Ha megállna a "jótékonykodás", kb 1 hét alatt meglenne a békekötést. De ezt nem akarja sem az ukárn, sem (főleg) az amerikai fél.
írmag
2022. november 08. 08:47
Melyik ukránok, akik milliószámra hagyják el a hazájukat?
Boruss Demeter
2022. november 08. 08:40
A fő gond az, hogy nem tudjuk "ki" lenne Putyin utódja. Egyébként jó eséllyel keményvonalasabb elnök jönne, mint Putyin, aki nem félne kiszélesíteni a konfliktust. Esetleg ő nem lenne hajlandó tárgyalni az ukránokkal. Annak az esélye, hogy szivárványpónin bevonul egy olyan elnök, aki azonnal visszavonja a csapatait és aláír bármilyen békét...nos ennek az esélye egészen minimális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!