Lukasenka: Az Egyesült Államok el akarja taposni Oroszországot

2022. november 28. 06:22

A fehérorosz vezető szerint az USA ellenzi az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalásokat.

2022. november 28. 06:22
null

Aljakszandr Lukasenka belorusz elnök azt mondta az orosz médiának, hogy az Egyesült Államok ellenzi az Ukrajna és Oroszország közötti tárgyalásokat, mert „el akarja taposni Oroszországot, és közelebb akar kerülni Kínához” – közölte a polsatnews.pl.

„Az amerikaiak egyetlen csapással el akarják pusztítani Európát, és Oroszországon keresztül közelebb kerülni Kínához.

– fogalmazott a fehérorosz vezető. Hozzátette azt is, hogy „az ukránok és Zelenszkij hibája, hogy megszegik a tárgyalási folyamat klasszikus szabályait. Nem lehet előre feltételeket szabni, csak a tárgyalóasztalnál”.

Nyitókép: EyePress News / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2022. november 28. 16:57
De mivel szegény USA-nak már nincsen több szomszédja (Mexikótól elvette, amit el akart; Kanadát meg már körbevette (Északról és délről is szomszédos vele) ezért kénytelen volt körbe nézni a térképen, és meg kellett kérdeznie magától, hogy "Hova kellene még mennünk?" (Ja tényleg, még Hawaii-t is bekebelezte. Az oroszoknak Oroszországtól több ezer kilométerre van még orosz nemzetiségű földjük? Nem tudok róla.) Tehát körbenézett és azt mondta: "Ez a közel kelet olyan közel van, menjünk hát oda!" Jó, hát újabb USA államot nem alapított az arab földön. Valószínű az USA zászlóra már nem férne fel több csillag, csak azért nem.
Bitrex®
2022. november 28. 09:49
Az Egyesült Államok el akarja taposni Oroszországot? Nem hinném, ahhoz azért túl nagy falat lenne. De a (játék)dollár hegemóniáját mindenáron fenn akarják tartani, amíg még lehet és tudják. Mihelyst háttérbe szorul, vége a nagy amerikai álomnak.
káli
2022. november 28. 08:40
A kolhozelnök elvtárs egy nagyon okos ember!
teklapavle
2022. november 28. 07:32
„Vlagyimir Putyin felelőssége ezért a háborúért kristálytiszta. Mi, magyarok a kezdetektől fogva kiálltunk a felesleges vérontás, fájdalom és szenvedés ellen” – mondta Novák Katalin. Tessék, Fidesznyikek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!