„Tájidegen volt, mint az akácfa a Nagyerdő tölgyesei között” – cseppet sem kímélte Magyar Pétert Kósa Lajos (VIDEÓ)

2024. május 21. 13:02

Különös párosítás: Kósa Lajosnak Vizoviczki László és a Monty Python jutott az eszébe Magyar Péterről.

2024. május 21. 13:02
Kósa

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, korábbi debreceni polgármester volt Bayer Zsolt vendége a HírTV-ben, ahol arról is mesélt, milyen volt Magyar Péter minapi tüntetése a cívisvárosban.

Szerinte Magyar Péter

tájidegen volt, mint az akácfa a Nagyerdő tölgyesei között”.

Mint mondta, nagyobb probléma nélkül lement a demonstráció, bár Magyarék nem tartottak be minden tűzvédelmi előírást és a tüntetők virágágyásokat is letapostak.

A politikus azt is elmondta, „volt egy olyan hat-hétezer ember, abból olyan kétezer-kétezerötszáz volt debreceni, akiket ismerünk, a többiek szemmel láthatólag látogatók voltak”, de örömmel fogadták őket.

Azt is elmesélte, hogy magyar látogatása előtt kitették a plakátokat, amelyeken az állt: „Nadrágszíjmentes övezet”.

Ezzel arra utaltak, hogy Varga Judit elmondása szerint Magyar Péter egyszer nadrágszíjastul hozzávágta a nadrágját.

Ezt is ajánljuk a témában

„Még egy hét múlva is betelefonáltak a városházára, hogy tessék mondani, most már lehet a főtéren nadrágszíjat hordani?” – mondta Kósa.

A Fidesz alelnöke Magyar minapi Putnoki szerepléséről is elmondta a véleményét. Ahogy a Mandiner is megírta, Magyar Péter a település templomából kijövő menettel üvöltözött egy autó platójáról.

Ezt is ajánljuk a témában

„Én tudom, hogy honnan szedték, tehát még jogdíj probléma lesz ebből” – mondta Kósa, aki szerint ez a jelenet úgy nézett ki, mint amikor a Monty Python filmjében, a Brian életében a jeruzsálemi városfal előtt az oszlop váteszek szónokolnak.

A Fidesz alelnöke szerint Magyar Péter egyszemélyes előadást csinál, a pártjában ő az egyetlen ismert politikus.

A legismertebb arcok Magyar Péter körül, azok a „fogdmeg legények”, akik olyanok, mint akik annak idején Vizoviczki László birodalmában voltak kidobók a Hajógyári-szigeten. „Nem is ment feléjük az ember” – mondta Kósa.

Ezt is ajánljuk a témában

Kósa Lajos szereplését a Bayer Showban alább nézheti vissza:


 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2024. május 21. 20:00
Míg el nem felejtjük!!!! Éljen Balog Zoltán , Nemzeti pedofílokat védelmező tárca , fideszes csuhása!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!! Most lehet vonyítani!!!!
Fed74
2024. május 21. 19:57
Lajos te agyhalott hat osztályos fidesz jószág!!! Akkora ökör vagy, hogy ülve ugatod a holdat!!! Azért a Csengeri örökösnő is tele Szarta a szádat 1bites jószág!!!! Egy tolvaj rühes geci vagy te is!!! Csomagolhatsz köcsög, lefőtt a kávé!!!!
Lajoss
2024. május 21. 19:34
Lali király,akit a csengeri örökösnő is megszopatott...😂😂😂😂😂
files32
2024. május 21. 17:35
Mr 20% Kupak Lajosnak semmi nem juthatott az eszébe mert nem rendelkezik olyannal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!