Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

2024. április 19. 09:31

Az influenszer elismerte: a miniszterelnöknek lett igaza.

2024. április 19. 09:31
Puzsér Róbert
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Mint ismert: pár napja blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti, migrációellenes konferenciát. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában többek között téma volt az is, hogy letiltották, majd mégis folytatódhatott a Nemzeti Konzervatív Konferencia (NatCon) Brüsszelben. A nem éppen a kormánypártiságáról elhíresült Puzsér Róbert a felháborító, nemzetközi botrányt okozó ügy kapcsán elismerte, hogy Orbán Viktornak lett igaza. Az influenszer szerint olyan, mintha maguk az illiberális erők rendelték volna ezt a rendőri intézkedést, mert szépen alátámasztja azt, amit állítanak Brüsszelről, a globalizmusról és a liberálisokról, akik csak addig liberálisok, amíg egyetértesz velük. – Amint nem értenek egyet velük, már rögtön nem annyira liberálisok, rögtön tilalmaznak, és rendőröket küldenek. (…) Azzal, hogy a brüsszeli rendőrség blokád alá veszi ezt a konferenciát, igazolja azt, hogy retteg tőlük a brüsszeli elit. Igazolja azt, hogy ők éppen a kapuk előtt állnak, és törik be a kapukat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezzel gyakorlatilag mindent alátámasztottak, amit Orbán Viktor március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén mondott, vélekedett Puzsér Róbert a műsorban.

Ezt is ajánljuk a témában

A brüsszeli rendőrség botrányos akciója ellen számos politikus is felemelte a szavát, köztük Rishi Sunak brit és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök. De még a baloldalon is kiverte a biztosítékot az eset.

»Nevetséges öngól« – idézte a magyargyűlölő Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő szavait a Politico brüsszeli hírportál a belga fővárosban az elmúlt napokban  megrendezett NatCon konzervatív konferenciáról szóló cikkében.

Ezt is ajánljuk a témában

Mindenesetre Orbán Viktor tudhat valamit, hiszen még a véresszájú megmondóember, Puzsér Róbert is igazat adott neki. 

Tényleg itt idő, le kell csapolni a brüsszeli mocsarat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­­n­y­­o­­­k­ ­­v­á­­­r­­n­a­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
ubulka57-2
2024. április 20. 08:25
Miért olyan fontos Puzsér véleménye, hogy a Magyar Nemzet cikket szentel neki? Talán nem kéne vele foglalkozni és folyamatosan szemlézni.
Kecmec
2024. április 20. 04:23
Még egy elmebeteg aki hangosan rikácsolva beszél néha követhetetlen eszmefutatással..... és influenszer ..... ellenzéki.... remekül képviseli a hatalom éhes belpesti értelmiséget!
zsolt196969
2024. április 19. 20:28
Az átoperált kiscsoportos itt van. Nekünk. Szeretünk. Ja nem te kis DK pöcs. Szektás majom vagy szopogasd a húgyos Fleto far....? Érdekel férfi vagy nő vagy. Vagy mind a kettő. Az jó mert akkor segbe dughatod saját magad!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!