Az volt a célom, hogy Magyar Péterből hazánk sorskérdései kapcsán egyértelmű állásfoglalásokat nyerjek ki

2024. április 28. 15:31

Ami számos alkalommal teljesült is.

2024. április 28. 15:31
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Nyitókép forrása: Baksa Norbert/Mandiner

 

„Tartalmas és sokrétű Hard Talk-rendezvényen vagyok túl, amellyel az volt a célom, hogy Magyar Péterből Magyarország sorskérdései kapcsán egyértelmű állásfoglalásokat nyerjek ki, ami számos alkalommal teljesült is. Jelzem, hogy az eseményt megelőzően nemhogy a feltett kérdésekre, de még az érintett témakörökre vonatkozóan sem zajlott Magyar Péterrel semmilyen egyeztetés. Kemény, de korrekt kérdezői szerepre készültem, és úgy érzem, sikerült felállítanom a fontos szempontokat és referenciákat, Magyar Péter pedig a háromórás műsor során nagyrészt kifejezésre juttatta az ezekhez fűződő viszonyát.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. május 01. 11:48
Magyar Péter sportos srác, lehet neki karizma, de karizmája biztosan nincs. Hogyan lehetne valaki "karizmatikus", ha az elöéletéböl semmilyen látható, értékelhetö teljesítményt, sikert nem tud felmutatni? Az ö "karizmája" egy (ügyes?) szélhámos hamis, megtévesztö látszat-karizmája, nem több. A szélhámosoknak azonban van egy problémájuk: Az akció végrehajtása után el kell tünniük a szintérröl. Két eset lehetséges: 1. MP nem tartja magát szélhámosnak, nem hiszi, nem tudja, hogy majd el kell tünnie. Ez esteben nagy bukás lesz, kiderül, hogy még szélhámosnak is gyenge. 2. MP tudja, hogy ö szélhámos, azt is tudja, hogy el kell tünnie. Hova akarhat eltünni? Hát természetesen Brüsszelbe, EP képviselönek, hogy ott folytassa a megszokott fényüzö életét. Ezt el is tudja érni. Ha ez lesz a forgatóköny, akkor MP egy tehetséges szélhámos. Mindenesetre tanulságos eset, ezért érdemes vele foglalkozni. A legközelebbi Messiásnál, már az egész ország azonnali röhögésben tör ki, amint meglátják.
Palatin
2024. május 01. 11:45
Már Puzsér is rájött, - aki kezdetben a leglelkesebb támogatója volt -, hogy Magyar Péter egy szélhámos. Persze ezt nem direktben mondta, de azok akik tudják értelmezni az ö célzásait azok megértették. Hogy Magyar Péter szélhámos, az már azon is látszott azonnal, hogy az átlag alatti magyarokat ismeretlenül is elbüvölte a fellépése, felültek neki cudarul. Persze egy olyan országban, ahol az unokázós csalók még azokat is át tudják verni, akiknek nincs is unokájuk, ez nem is történhet máshogy. Ez az ember egy elkényeztett ficsúr, soha életében nem kellett neki még a kisujját sem magmozdítania. Gyerekkorában a szülei, felnött korában a volt felesége pátyolgatta. Hogy lehet valaki annyira naív, hogy elhiszi, hogy MP hirtelen megtáltosodott és képes lenne az egész ország sorsának az irányítására?
2024. április 29. 21:38 Szerkesztve
Akasztani, vagy Sziklából vizet fakasztani? (ejnye Robcsi ejnye)
tapir32
2024. április 29. 19:01
Sorosék Gyurcsányt lecserélik Magyar Péterre. Gyurcsány rossz befektetés volt! Magyar Pétert ugyanazok fizetik akik, MZP-t és Gyurcsányt fizették! Magyar Péter Takarodj! NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR HAJRÁ ALEXANDRA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!