Aggódnak a britek: vietnámi prostituáltak érkeznek Magyarországon át Nagy-Britanniába

2024. április 19. 19:32

A vendégmunkások miatt kötött vízummegállapodás adta lehetőségeket használják fel nagyívű terveikhez.

2024. április 19. 19:32
null

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

Rengeteg vietnámi nő érkezik Magyarországra a délkelet-ázsiai országgal kötött vízummegállapodást kihasználva – olvasható a VG hasábjain. A britek szerint közöttük sok a szexmunkás, prostituált, aki csak a schengeni övezetbe akar bejutni, hogy utána illegálisan jussanak el az Egyesült Királyságba.

A The Times szerint a vietnámi bevándorlók száma 2022-ben visszaesett az orosz–ukrán háború miatt, ami megszakította az Oroszországon átvezető tranzitútvonalat. 

Korábban többezres nagyságrendben érkeztek a vietnámiak Nagy-Britanniába, például 2018-ban 3356-an kis csónakokon.

A brit minisztérium szerint idén a Vietnámból érkező illegális bevándorlók többsége nő, ami ritka az illegális migráció esetében, mivel általában a migránsok nagyjából háromnegyede férfi szokott lenni. A brit határőrség tisztviselője szerint a lekapcsolt vietnámi nőknél nagy mennyiségű fogamzásgátlót találnak, 

ami arra utal, hogy szexmunkásnak érkeznek az országba.

Az Egyesült Királyság és Vietnám miniszteri szintű találkozóin az derült ki, hogy Magyarország népszerű tranzitország lett Vietnám és Nagy-Britannia között. Hazánkban korábban hatályba lépett egy új vízummegállapodás Vietnámmal, hogy a vendégmunkásokat egyszerűbb legyen nálunk foglalkoztatni. A brit hatóságok szerint a vietnámi nők Magyarországról Észak-Franciaországba utaznak, ahol bűnbandák segítségével, kis csónakokon kelnek át a La Manche csatornán. A britek szerint erre az útra használják a Magyarországgal kötött vízummegállapodást az illegális bevándorlók.

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­g­ö­s­­­ ­l­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­­k­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Mindenhova
2024. április 28. 19:05
Tehát a probléma nem ot van, h. illegálisan (bárki is) átjuthat a csatornán, hanem az, h. hogyan érkezett a csatorna francia partjaira. Értem. Ezzel a logikával már az is probléma, h. ezek a nők egyáltalán megszülettek. Rasszista, világterrorista szarok. Még ma is büszkék rá, h. birodalmuk fölött sosem nyugodott le a nap.
balbako_
2024. április 20. 15:23
Angliába 1 év alatt 747 ezer ember vándorolt be ehhez tessék viszonyítani a 3300-as számot. Ráadásul ezek "dolgozni" akarnak!
Letmeread
2024. április 20. 14:23
Ezek szeretik a britek szeretik a kislányos megjelenést... Pedo banda az is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!