Orbán: Úgy érezzük, hogy minden akadály elhárult, ami a megállapodást hátráltatta (videó)

2022. november 24. 18:51

A kormányfő szerint jól haladnak az uniós pénzekről szóló tárgyalások.

2022. november 24. 18:51
null

Csütörtök este videót tett közzé közösségi oldalán Orbán Viktor. A felvétel a kassai V4-csúcs kormányfői sajtótájékoztatóján készült, ahol a miniszterelnök feltehetőleg az utóbbi napok sajtóhíreire reagálva kijelentette: az uniós pénzekről szóló tárgyalások jól haladnak. 

„Tizenhét pontból álló csomagról egyeztünk meg az Európai Bizottsággal, és mi minden teljesítettünk, amiben megegyeztünk. Azóta persze van 18. is, de arról is megegyeztünk, hogy azt is teljesíteni fogjuk, de annak a határideje nem most van, hanem márciusban” – jelentette ki Orbán Viktor.

„Mi úgy érezzük, hogy minden akadály elhárult az európai intézmények, a Bizottság és Magyarország között, ami a megállapodást eddig hátráltatta” – tette hozzá a miniszterelnök.

A nap híre: nincs pénz!

„A nap híre: nincs pénz! És nem is tudni, mikor lesz! Ha lesz... "Legfőbb ideje, hogy Orbán Viktor végre megkapja az elismervényt Brüsszelből tekintélyelvű kurzusáról. Az EU Bizottsága nem akarja, hogy Orbán Viktor továbbra is megtévessze. Ursula von der Leyen végre átveszi az Európai Parlament álláspontját és elismeri, hogy az orbáni látszatreformok semmiféle javulást nem eredményeznek a jogállamiság helyzetében Magyarországon.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steve-b
2022. november 25. 17:11
Ez olyan mint a futball. Ott sem lehet azt játszani,hogy 10 ember egy felé fut 1 pedig az ellenkező irányba. Az EU egy csapat együtt kell játszani.
KBA98
2022. november 25. 16:58
Kedves Miniszter Elnök Úr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez csak szopatás, nem hiszünk nekik! Ursulát börtönbe kell küldeni a magyar ep-s hazaárulókkal együtt!
dezilluzionista
2022. november 25. 16:00
Teringettét.
Pelso j.
2022. november 25. 14:38
úgy érezni, az most nagyon kevés ahhoz, hogy utalják a pénzt. A súlytalan mellébeszédek ideje lejárt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!