Egy volt 444-es írt egy cikket arról a New York Times-ba, hogy Orbán megfenyegette a Néppártot

2022. január 03. 19:58

...amit aztán a 444.hu szemlézett a New York Times szerzőjére hivatkozva.

2022. január 03. 19:58
null

Elemzést tett közzé a New York Times Orbán Viktor és az Európai Unió viszonyáról – írta meg a 444.hu. A cikk, amit a lap brüsszeli tudósítója, Steven Erlanger és Benjamin Novak jegyez, több mint egy tucat volt és jelenlegi uniós vezetővel készített interjú nyomán készült. A dolog érdekessége, hogy a 444.hu a New York Times szerzőjeként hivatkozik Novák Benjáminra, miközben 2019-ben Novák a 444.hu angol hírlevelének egyik szerkesztője is volt. Jelenleg nem szerepel az impresszumban a neve.

Az írás egyébként végigveszi a Fidesz és a Néppárt megromlásának legfontosabb állomásait a médiatörvény és az alkotmány kétharmados elfogadásától kezdve a migrációs krízisen át a Néppárton belüli konfliktusokig.

A cikk szerint 2018 májusában, nem sokkal a Fidesz újabb kétharmados győzelme után, Orbán Viktor Brüsszelben asztalhoz ült Joseph Daul akkori pártelnökkel és későbbi utódjával, Manfred Weberrel.

A szerzők egy tisztviselőre hivatkoznak, akit azonnal értesítettek a találkozón elhangzottakról – az ő beszámolója szerint pedig Daulék figyelmeztették a magyar miniszterelnököt, hogy ha folytatja agresszív politikáját, veszélybe kerülhet a Fidesz néppárti tagsága.

Orbán a forrás szerint a friss kétharmaddal a háta mögött »úgy érezte magát, mint aki szteroidon van«, és kőkeményen visszavágott a néppárti vezetőknek” – forgalmaz a 444.

„Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket”

– fogalmazott állítólag a magyar miniszterelnök.

Kép: Wikipedia

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoles
2022. január 05. 20:09
"Ha megpróbáltok kirúgni, elpusztítalak benneteket” Na, aki ezt elhiszi, az vagy egy barom vagy egy Orbán-fóbiás 444 olvasó.
Dezsőke2022
2022. január 04. 16:01
igen, az Unio megszűnése törvényszerű, ehhez Orbán sem kell
Belatoth
2022. január 04. 14:17
Egy névtelen geci csodálkozik azon, hogy aki a New York Timesbe ír az a New York Times egyik szerzője. Akkor is ha 20 éve a Magyar Nemzet újságírója volt meg akkor is ha a 444-é. Sőt akkor is a New York Times szerzője ha jelenleg a Magyar Nemzet főállású propagandistája. Mondjuk nem. csoda ha ezt a szarságot senki nem írta alá, aki leírta az is tudja, hogy ez mekkora baromság...
pipa89
2022. január 04. 12:59
Magyar balos író az amerikai médiában...Bloomberg. A mocskos munkát mocskos alakokkal végeztetik. Tipikus amcsi megoldás. Mondjuk meg, üzenjük meg Brüsszelnek, hogy mit kell csinálnia. A magyarokat fordítsuk a miniszterelnök ellen, mert mocskos szájú, korrupt diktátor. Józan ésszel? Lesz.rom, hogy igaz-e vagy sem. Egyetlen dolog befolyásol a választáskor, hogy 1990 óta bárki volt kormányon csak lejjebb vitte a gazdasági mocsárba és a kiszolgáltatottságba Magyarországot. egyetlen kormány volt, ami kit tudott mászni a komcsi-szoci banda mocsarából, a jelenlegi kormány! Az ember esendő, "minden szentnek maga felé hajlik a keze"! Melyik politikus nem használta ki a kapcsolati tőkéjét és hagyta ki, hogy abból gazdasági tőkét kovácsoljon? Egyik sem, sem a baloldali, sem a jobb oldali, de abból egy van, aki az országgal és a néppel is foglalkozik és nemcsak hadovál össze-vissza. Az összes többivel nem foglalkozom, pláne nem az amcsi háborún alapuló gazdaság kutyával, mélyállam stb. sem az általuk kilóra megvett brüsszeli radiátormeleg, ultrazöld és willkommenskulturt hadováló pénzéhes politikai garnitúrával! Nekem az fontos, hogy itt a határainkon belül úgy menjenek a dolgok, ahogyan én szeretném és ne úgy, ahogy kívülállók, idegen érdekű tőkések dirigálnak a széllel bélelt médiáikból és pénzelt ngo-ikból. Ennyi. Hajrá Magyarország!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!