Gyurcsány: Önök megpróbálják kalodába zárni a hazát

2021. június 14. 13:33

„Mi a csudát tudnak önök ígérni a nemzetnek? Majd még egy-két hihetetlen, ésszszerűtlen, elvetemült adócsökkentést? [...] Önök bukni fognak” – szögezte le hétfői parlamenti felszólalásában a DK-vezér.

2021. június 14. 13:33
null

„Önök ösztönpolitikát képviselnek” – fogalmazott az Országgyűlés hétfői ülésén Gyurcsány Ferenc. A DK-elnök a kormánypárti politikusokhoz szólva kiemelte: „az Önök mintái, Oroszország és Törökország a világnak nem minta, hanem elrettentő példa” – fogalmazott felszólalásában Gyurcsány Ferenc.

Amit önök tesznek a szembe megy „a szeretet és a szerelem szabadságával”

– fogalmazott a DK elnöke.

„Önök veszíteni fognak”

Gyurcsány Ferenc kiemelte: „önök most éppen illiberalizmussal megpróbálják kalodába zárni a hazát. Önök veszíteni fognak, ahogy elődeik is.” Mint mondta: „lehet prédiklálni szószékről, lehet elmondani, milyen galádak voltunk mi az elmúlt nem tudom, hány évben, de  anap végén jönnek majd az emberek és azt mondják, hogy nem akarjuk azokat, akik bele akarnak szólni abba, hogyan szeressünk, miként ölkeljünk” – szögezte le.

„Mi a csudát tudnak önök ígérni a nemzetnek?”

Gyurcsány Ferenc a kormánypárti politikusokhoz szólva felvetette:

mi a csudát tudnak önök ígérni a nemzetnek? Majd még egy-két hihetetlen, ésszszerűtlen, elvetemült adócsökkentést? Az lehet, de ebből nem lesz jövő”

– hangsúlyozta. „Önök bukni fognak” – zárta szavait a Gyurcsány-párt vezére.

Gyurcsány Ferenc felszólalását teljes egészében az alábbiakban tekintheti meg 19 perc 06 másodperctől kezdődően:

Nyitókép: Facebook

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. június 14. 21:25
Ezért a beszédért lesz egy csillagod Sorostól . Majd meghivnak a buliba mint fönök te kapod a legnagyobbat és a legtöbbet egyszere Lehet nem éled túl.
BossN
2021. június 14. 16:48
Delirium tremens. Böfögött is hozzá?
zakar zoltán béla
2021. június 14. 15:47
kotonba zárt gumilövedék
Rocktoberi
2021. június 14. 15:41
Gyurcsány (Azthiszi Szent) Ferenc, elkezdett prédikálni. Az állatok köréje sereglettek és hallgatták. A kígyók kígyóztak, leszállt a Varjú is, az erdő összes Vadai köré gyűltek. Mindenkit odafújt a Szél. Még Vágó marhák is voltak köztük,. Az Arató félbe hagyta az aratást, Szabó a szabást, Tordai a hasadást, Kanász Nagy a terelgetést, Krisztina báránya abbahagyta a bégetést. Újhelyi (Bolond) Istók táncra kerekedett, Borbély a pamacsát habozta. Jakab és Péter eléje terítette kifordított köpönyegét, hogy arra lépjen. Hadházy vitéz beteg lovon érkezett, Márki nagy zajt csapott, mégis, egyetlen Momentumot sem mulasztottak volna el a szavaiból. Pedig már Cseh(ül) álltak egyesek, mégis annyian voltak, hogy Donát(h) lehetett volna rekeszteni velük. Totó (Berci) is ott nyugtatta fejét a Kunhalmon, és áhítattal figyelt. Aztán már egy (S)muck sem hallatszott. Még a Fegyőr is abbahagyta a lánccsörgetést. Karácsony(ra) mindenki megérkezett. Ott álltak, csajkáikat maguk elé tartották, üres zsákjaik száját kibontották, és feneketlen mohósággal várták, hogy (Azthiszi Szent) Ferenc megtöltse nekik. Meg is alakították nyomban az ellenzéki koalíciót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!