Ismét elvették Jakab Pétertől a szót, a jobbikosok kivonultak az ülésről

2021. május 25. 14:51

Folytatódott Jakab Péter harca Kövér László ellen.

2021. május 25. 14:51
null

Napirend előtti felszólalásában emlékeztetett Jakab Péter arra, hogy múlt héten Kövér László sokadik alkalommal vonta meg tőle a szót a parlamentben. Kövér László ezúttal is kikapcsolta Jakab mikrofonját, mert mint mondta, a házszabályban benne van, hogy nem kritizálhatja az ülésvezetést. Majd azt mondta a jobbikosoknak, hogy „ne hőbörögjenek”.

Én azt is megértem frakcióvezető úr, hogy ön a kocsmai kötekedőket akarja bevinni a közösbe apportként”

– fogalmazott a házelnök, és megismételte: a Jobbik elnöke nem sértegethet senkit a házban, és nem bírálhatja az ülésvezetést sem. 

Kövér László ezután visszaadta a szót Jakabnak, aki azzal kezdte, hogy

elnök úr, akármit is tesz, soha, semmilyen körülmények között nem fog tudni elhallgattatni. Kikapcsolhatja a mikrofonomat, büntethet tíz…”

Ekkor a házelnök ismét elvette Jakabtól a szót, a hangosan kiabáló jobbikos frakciónak pedig azt mondta: “Nyugi! Remélem az urak még nem ittak, képesek higgadtan viselkedni!” A Jobbik képviselői felállva kiabáltak Kövérnek, majd kivonultak az ülésteremből.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2021. május 25. 19:38
Nevetséges az a "Trianon 100" matrica, a ballikosok laptopjain. Gyurcsány majd leszedeti, ha nyernének.
kálmi
2021. május 25. 19:25
Nagy szerencse, hogy Jakab felhagyott a tanári pályával, mert értelmi és felfogó képessége nem teszi alkalmassá rá. Hogy kérhetne, követelhetne meg figyelmet, fegyelmet egy olyan ember, aki maga abszolút nem képes erre? A baj csak az, hogy pályát módosítva mint az országgyűlés képviselője bizonyítja amikor csak teheti alkalmatlanságát erre a posztra is. Érdemi, intelligens emberhez méltó felszólalások helyett rendre provokál, pankrációzik és minden írott és íratlan szabályt áthág. Ha ne adja Isten miniszterelnök lenne akkor mit szólna, ha az általa mutatott példával a következő ellenzék és a támogatói hasonló módon élnének? Ha elfogadná ezt a viselkedést akkor is baj lenne, mert képtelen lenne rendet tartani, ha nem akkor is, mert elszabadulna a pokol. Nem egyszerűbb normális ember módjára viselkedni? Attól fél, hogy akkor nem értik meg a választók a mondanivalóját? De igen! Nem hülye kocsmatöltelék zéró IQ-jú mindenki ma Magyarországon, akiknek ő beszél egy nagyon sovány kis rész szerencsére és nem kéne szélesíteni, inkább csökkenteni annak, aki kormányfői posztra készül!!!!
hentes
2021. május 25. 19:07
Kövér jól kezeli ezt a taplót. Elismerésem.
írmag
2021. május 25. 19:06
Nemcsak az országgyűlés ülésterméből, hanem az általuk fel sem fogható magyar TISZTELT HÁZ-ból kellene végképp eltávozni ezeknek, az ilyen magyarellenes demagógiájuk okából, ezzel viszont egyben szerencsésen megúszhatnák a böszme által kimódolt összefogási tagságukból adódó politikai megsemmisülésüket is. A Csurka István minőségű ellenzékünk ottani megjelenésére viszont igen nagy szükségünk alakult!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!