Navracsics Tibor: Magyarország demokrácia

2021. március 26. 18:40

A volt miniszter egy interjúban elmondta: kiléphetett volna a Fideszből, de nem tette meg.

2021. március 26. 18:40

A Szabad Európának adott interjút Navracsics Tibor, ahol a volt uniós biztos a magyar demokrácia helyzete mellett a Fideszen belüli szerepéről is beszélt.

Mint kiderült, Navracsics nem híve az országok különböző demokrácia-kategóriákba való besorolásának: „Magyarország demokrácia. nem szoktam hozzátenni sem liberálist, sem illiberálist, semmi mást” – jelentette ki.

A saját szerepéről annyit mondott, hogy bár kiléphetett volna a Fideszből, de nem tette meg, függetlenül attól, hogy nem értett egyet a Fidesz és a Néppárt közti kapcsolatbani többségi fideszes állásponttal.

„Én ugyanazokat a dolgokat mondom el, mint amelyeket elmondtam tíz vagy húsz évvel ezelőtt. Csak a környezet változik, és ebből adódóan más lesz az akusztikája a dolognak” – mondta a volt igazságügyi miniszter.

A teljes beszélgetés itt érhető el.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 27. 08:02
majd kirúgják! ami késik nem múlik!
pollip
2021. március 27. 05:47
Tegnap az epp együtt szavazott a ballibbel és a zöldekkel az eb perrel való fenyegetéséről!
Egyelőre
2021. március 26. 22:01
Akinek nem változik a véleménye, az nem tanul semmit.
kérdés
2021. március 26. 21:50
Különben mi sem sokat változtunk, csak nekünk nem úgy változott a környezetünk, hogy befolyásolhatná az akusztikát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!