Facebookon üzennek a Hír TV-nek a tüntetések résztvevői

2014. november 29. 15:17

Miután a Hír TV az őszi kormányellenes tüntetések két arcát, Várady Zsoltot és Gulyás Balázst is megtalálta egy múltbéli rendőrségi üggyel, civilek és baloldali aktivisták úgy gondolták, önként bevallják bűneiket a Hír TV-nek, hogy ne a hatóságoktól kelljen ezekről értesülnie a kormánybarát csatornának.

2014. november 29. 15:17

A kormányközeli Hír TV az elmúlt napokban több kormányellenes tüntetést szervező civil múltbéli rendőrségi ügyeit is elővette. Az iWiW-alapító Várady Zsoltot kábítószer-fogyasztás, az első internetadó-ellenes tüntetést szervező volt szocialista Gulyás Balázst egy közlekedési baleset, Nemest Balázs pedig egy végül meghiúsult miniszterelnökségi gyakornokság miatt vette elő a tévécsatorna.

Baloldali aktivisták és civilek egy csoportja megelégelte a Hír TV viselkedését, és úgy döntött, a Facebookon maguk teszik közzé azokat a bűnügyi vagy normasértő sztorijaikat, amik a csatornát érdekelhetik. A cél, hogy ezzel is kiálljanak a tüntetések szónokai mellett és nevetségessé tegyék a Hír TV gyakorlatát.

Az akciót a Kettős Mérce bloggere, Jámbor András indította„Egy vallomás következik. Amikor 5 éves voltam, elkövettem egy bűncselekményt. El akartam lopni egy chupa chups nyalókát, sőt el is loptam, de anyukám visszavitette velem. Sajnos azóta más bűntettet nem követtem el, így a csak ennyivel tudok szolgálni a Hír TV-nek.” 

A #kedveshírtv címkével ellátott facebookos történetek között eddig van éttermi hamutartó-lopás, több kilakoltatás megakadályozása, köztisztasági szabálysértés, füvezés, NAV-vizsgálat, közlekedési szabálysértés és még sok más.

Összesen 346 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2014. december 01. 11:59
A HELYZET az, hogy az a Jámbor a nevetséges! Az említett szervezőkről kiderültek ugyanis nem koholmányok, hanem CÁFOLHATATLAN tények! S azok is maradnak, bármivel is próbálkoznak a Jámbor-félék, amúgy LIBERÁLISAN HŐBÖRÖGVÉN!
tango47
2014. november 30. 19:56
Milyen szép is lenne, ha legalább annyi fény lenne az agyuk helyén, mint az okos telefonjukban.
kitiltott
2014. november 30. 15:39
szeretném megkérdezni egy szervezőtől : 1.) miből (kiből) élsz kisöreg? a:)saját zseb?, b.)összedobjuk, c.)Feri adja , d.)vagy Gyuribácsi az amerikai nagybácsi állja a cehhet? 2.) mit szeretnél ezzel elérni kisöreg? a:) én leszek a miniszterelnök b.) mi leszünk a miniszterelnökök c.)Feri lesz a miniszterelnök d.)vagy Gyuribácsi az amerikai nagybácsi majd megmondja mit kér a pénzéért 3.) miből fizeted a tüntetés kellékeit?a:)saját zseb?, b.)összedobjuk, c.)Feri adja , d.)vagy Gyuribácsi az amerikaiu nagybácsi állja a cehhet? 4.) tudod-e hogy a szórakozásotok mennyibe kerül a magyar népnek? 1.) leszarom csak Zorbán takarodj.. 2.) leszarjuk csak Zorbán takarodj.. 3.) a Feri leszarja csak Zorbán takarodj.. 4:) Gyuribácsinak minden pénzt megér mert nagyon sokat buknak vele ők és hiéna társaik hogy most itthon rendbe mennek a dolgok..és nem lehet 11%-os kamatra Államkötvényt venni..
kitiltott
2014. november 30. 15:13
a fent és lent blogon jó demokrata módjára megfenyegették a Hír TV stábját hogy ne csodálkozzanak ha a tömeg bennük látja majd az ellenséget IDÉZEM : Viszont azt mindenképpen tudni kell, hogy ha egy háborúban nem mint megfigyelő vesz részt a Hír-TV csapata, hanem olyan zsoldosként, akik mindenféle etikai normát a sutba dobnak az ügy érdekében, akkor az azt is hozhatja magával, hogy a tüntetők nem mint újságíróra néznek rájuk, hanem egy kis görény spiclire, akiket rájuk küldtek kémkedni. Azért is aggályos a Hír TV magatartása, mert mi lesz, ha mondjuk a december 4-i demonstráción olyan lesz a fogadjisten, amilyen a hírtévés adjonisten. Ha nem az újságírót, hanem a háborús ellenfelet látják a Hír TV stábjában. Igen, a Fidesz-székháznál érte már atrocitás Császár Attiláékat, de mi lesz, ha a tüntetőkben kialakul az az érzés, hogy ha a Hír TV minden eszközt megenged magának, akkor ők is megtehetnek bármit? Idézet vége .. http://fenteslent.blog.hu/2014/11/30/a_hir_tv_megtestesiti_mindazt_ami_ellen_tuntetnek meddig mehetnek még el ezek a hahás ballibsi fiatalok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!