„A besurranó tolvajok szintjére süllyedt a kormány”

2014. november 26. 09:14

A magánnyugdíj-pénztárak újabb megszorongatása ellen tüntettek kedd este a József nádor téren.

2014. november 26. 09:14

A kormány múlt heti javaslata szerint megszűnnek azok a magánnyugdíjpénztárak, ahol a tagok legalább hetven százaléka nem fizeti a tagdíjat. Az intézkedés ellen a  60 ezren a MAGÁN nyugdíjukért elnevezésű Facebook-csoport szervezett tüntetést, de kiderült, hogy a civilként meghirdetett tüntetés szervezői közül többen az Együtt tagszervezeteként működő Szolidaritásból jönnek. 

Emiatt az egyik szónok, Nemes Balázs le is mondta beszédét a tüntetésen. Amikor a főszervező ezt bejelentette, akkor néhány tüntető Nemesnek is azt üzente, hogy menjen haza.

A tömeg a beszédek után a Kossuth térre vonult. 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2014. november 26. 21:15
A magyar zászló hol van, ti szenyek?
majszter
2014. november 26. 18:38
A 3000milliárd lenyúlása után fél évvel a fiam már külföldön dolgozott (no nem mosogat, hanem részlegvezetői munkakörben dolgozik, az itteni fizetése 7szereséért. A lányom kitartóbb volt, de most Nála is elszakadt a cérna, családostól költözik egy EU országba hamarosan. Már csak abban reménykedhetem, hogy ha már nem tudok dolgozni, a gyerekeim nem fognak hagyni éhenhalni ...
ceres
2014. november 26. 17:47
Most, amikor a történelem egyik legnagyobb adócsalási botránya van napirenden(hamis költségszámlák - Luxemburg-multik százait érintve-csillagászati összegeket ellopva)ezek az idióták Uniós zászló elött tüntetnek a kormány ellen...Ez leleplezi a szocializációjuk hátterét:mutatis mutandis olyanok mint a Tanácsköztársaságot csináló elődeik.
atila68
2014. november 26. 14:51
Hagyott az Orbán kabinet a HGYBK részére tíz évet, hogy más megélhetési forrás után nézzen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!