Ennyit még biztosan nem látta ölelkezni Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt, mint ebben a videóban!

2024. április 16. 07:53

Dobrev Klára szerint a szociáldemokraták, szocialisták és zöldek lesznek a biztos pont, akikre mindig lehet számítani.

2024. április 16. 07:53
null

Nyitókép: Peter Kohalmi / AFP

Ahogy korábban megírtuk, a hétvégén közös kampányindító rendezvényt tartott a DK, az MSZP és Párbeszéd, amelyen többek között Karácsony Gergely főpolgármester és a DK árnyékminiszterelnöke, Dobrev Klára is felszólalt.

Ezt jelenti ellenzékinek lenni

Az eseményt követően Dobrev Klára videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben elmondta, hogy ő és Karácsony Gergely „az Orbán-rendszer első napjaitól kezdve a szavazóik mellett állnak, közösséget építenek, programot írnak, országot járnak, várost vezetnek és képviselik a magyarok érdekeit az EU-ban”.

Azon dolgozunk, hogy mi, szociáldemokraták, szocialisták és zöldek legyünk a biztos pont, akikre mindig lehet számítani. 

– mondta Dobrev, majd hozzátette, hogy „mi ellenzékiek összetartozunk és mi nem egymást, hanem Orbánt akarjuk leváltani”.

A Demokratikus Koalíció politikusa szerint

ezt jelenti ellenzékinek lenni.

A Dobrev Klára által közzétett videót itt tekintheti meg:

@klari_vagyok

Mi vagyunk a biztos pont azok számára, akik nemcsak a kormányváltást akarnak, hanem az Orbán-rendszer bukását is.

♬ eredeti hang - Dobrev Klára

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­­ ­­­l­á­­n­­y­o­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
zoknis
2024. április 24. 14:41
Fene az ízlésüket, semmitől sem undorodnak....
justiceforhungary
2024. április 18. 22:54
Dobrev Klára és Karácsony Gergely Meglepően Közeli Pillanatai: Ölelés, ami Felkeltette a Figyelmet Egy frissen közzétett videóban Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció politikusa és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere meglepően közeli kapcsolatot mutatnak, amikor nyilvános eseményen őszintén megölelik egymást. A videó, amely gyorsan terjedni kezdett a közösségi médiában, újra felveti a két politikus közötti szoros együttműködés és barátság kérdését. A videofelvétel egy nemrég megrendezett közösségi eseményen készült, ahol Dobrev Klára és Karácsony Gergely közös fellépést tartottak. Az ölelés jelenete különösen meghittnek tűnt, ami szokatlanul bensőséges pillanatként hatott a politikai színtéren gyakran látott, formálisabb köszönések mellett. Ez a gesztus sokak számára megerősítheti azon vélekedést, hogy a két vezető között mélyebb egyetértés és támogatás is fennáll. ChatGPT 3.5
EX_Terminator
2024. április 16. 17:05
ÉS A CIPŐM TALPÁRA RAGADT KUTYASZAR MÉG MINDIG KÉPTELEN FELFOGNI HOGY SOHA NEM LESZ VÁLASZTÁS AZ Ő SZARSÁGA MEG BERMI MÁS KÖZÖTT, MERT Ő ÉS A SZARSÁGA MINDÖRÖKKÉ ELFOGADHATATLAN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!