Ezek az aranyos bevándorlók németül is leírták mit szeretnének: a kalifátus a megoldás!

2024. április 29. 21:48

Talán most utoljára németül.

2024. április 29. 21:48
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Egy átlagos tüntetés Németországban. Ahol ezek a drága, kedves és aranyos bevándorlók voltak olyan kedvesek és empatikusan, hogy németül is leírták mit szeretnének. 

Ezt is ajánljuk a témában

Gondoltak ezekre a buta, szélsőséges, fehér felsőbbrendűségtől szenvedő német alakokra. Hogy ők is megértsék. Hogy ők is elolvashassák – talán most utoljára németül – hogy a kalifátus a megoldás. Ez az eredménye a willkommenskulturnak meg a brüsszeli bevándorláspolitikának.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eljolesz
2024. április 30. 18:21
"Talán most utoljára németül." A szerző itt téved. Az utolsó alkalommal majd Endlösung lesz a táblán!
polárüveg
2024. április 30. 17:45
A farkast már beengedték a gidák házába, és most már éhes, falni akar. Felfalni az őt beengedő neonaív gidákat, nyíltan kiüvölti. "A forró vizet a kopaszra" akció elmaradt, az alkotmányellenes államrenddöntési követelés a muzulmán migránsoktól a németség részéről szempillaverdesés következményekkel járt csak.
voltospultos-2
2024. április 30. 11:34
Ajatollahék előtt Iránban hemzsegtek a miniszoknyás jányok, a pasik söröztek a teraszon. Most egy tíz százalék agresszív kisebbség terrorizálja a kilencvenet.
faramuci
2024. április 30. 11:18
Semmihez sem értő ,lusta,tehetségtelen,alkotni képtelen népek lettek ezek . (hol van már a kora középkori arab kultúra,művészet?? ) Atomháború nélkül is visszaküldik ezt a kontinenst a középkorba.....tessék csak figyelni.😎
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!