A pimpós párizsi

2022. július 06. 19:58

Jakab Péter vélhetően hamarosan távozni fog a Jobbikból és bizony jónéhányan mennek vele.

2022. július 06. 19:58
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Summa summarum, Jakab Péter vélhetően hamarosan távozni fog a Jobbikból és bizony jónéhányan mennek vele. Már megszámolni is nehéz, hogy ez hányadik szakadása a pártnak, de jelzem ismét: a számok nem hazudnak. 12 év alatt 59 képviselőből 9 képviselő lett, amelyet siker sztorinak nehéz nevezni.

A még megmaradó Jobbik új elnöke Gyöngyösi Márton. Az a Gyöngyösi, aki korábban listázni akarta a zsidó származású képviselőket a parlamentben. Normális esetben ilyenkor véget kellett volna érnie egy politikai karriernek, de nem. Gyöngyösi EP-képviselő lett és most a Jobbik elnöke. Vélhetően ő lesz az utolsó, aki majd bezárja a boltot.

Hiszen ne gondolja senki, hogy itt bármiféle elvekről, tenni akarásról, Magyarországról van szó. A Jobbik mára egy részvénytársasággá nőtte ki magát, ahol semmi nem számít, csak a profit. Ebben a maradék 4 évben (ha kitart addig) maximalizálják a bevételt és elköszönnek a politikától. Nekik így is megérte.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. július 07. 15:11
Ha mennek vele, akkor ugrott a másfél milliárd is.
hátakkor
2022. július 07. 09:05
Háát nem tudom ki tartana Jákobbal. Lehet a bkv ellenőr sem. De hajrá!
Csak egyszerűen
2022. július 07. 09:02
"Hiszen ne gondolja senki, hogy itt bármiféle elvekről, tenni akarásról, Magyarországról van szó. A Jobbik mára egy részvénytársasággá nőtte ki magát, ahol semmi nem számít, csak a profit." Ha ezt a hazai politikában csak a Jobbikról lehetne elmondani, nem is lenne semmi baj, az nem sok vizet zavarna. Sajnos, elég sok mindenkit be lehet írni a helyükre ebben a mondatban. Már csak az érdekelne, honnan jön a parancs? Mindegyiknek ugyanonnan?
Vakfolt
2022. július 07. 06:38
Szerintem összetartja őket a konc. Akkor menne, ha abból ki tudnának sütni valami kis lét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!