Rendkívüli!

Breaking: meglőtték Robert Ficót

Pattanásig feszült a helyzet Liverpoolban: Szalah rejtélyes nyilatkozatot tett

2024. április 29. 09:20

Jürgen Klopp nem gondol a Liverpool bajnoki címére, gyakorlatilag lemondott az aranyról. Az újabb pontvesztés után számolgatott a német szakember, 84 ponttal szeretne zárni.

2024. április 29. 09:20
null

Fotó: Justin Setterfield/Getty Images

Mint arról beszámoltunk, ezúttal sem tudott nyerni a Liverpool a Premier League-ben, így gyakorlatilag kiszállt a bajnoki címért zajló hármas versenyfutásból. Magyar szempontból szomorú, hogy Szoboszlai Dominik ráadásul csak a mérkőzés végén, a 91. percben lépett pályára a West Ham elleni 2–2-es döntetlennel zárult mérkőzésen, amely nem volt mentes a feszültségektől. Ahogy azt szintén megírtuk, Mohamed Szalah egy beszólás után kis híján nekiment Jürgen Kloppnak az oldalvonal mellett.

Az elmúlt hetek hullámvölgye, egyes húzóemberek formahanyatlása és az ezek következtében elmaradó sikerek a bajnoki aranyérem és az Európa-liga-trófea szempontjából végzetesnek bizonyultak. Nem is csoda, ha csalódást keltő eredmények miatt pattanásig feszült a helyzet Liverpoolban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés után Jürgen Klopp gyakorlatilag nyíltan lemondott a bajnoki címről, de annyit azért elárult, milyen céljaik lehetnek a szezon hátralévő meccsein.

„Intenzív időszak van a fiúk mögött, tíz nap alatt ez volt a negyedik meccsünk. Domináltunk az első félidőt, de kaptunk egy gólt a hazaiak szögletéből. Segített, hogy a szünet után hamar egyenlítettünk, és úgy gondolom, a győzelmet is megérdemeltük volna, de a futball nem ilyen. Megpróbáltam összeállítani az ideális kezdő tizenegyet, Elliott és Quansah nagyon jól teljesített, nem ezen múlt a pontvesztésünk. Nem nyertük meg a meccset. Ez most nem javít jelentősen a helyzetünkön,

nem valószínű, hogy a Manchester City és az Arsenal két vagy három meccset elveszítene. Már nem is kell velük foglalkoznunk, csak nyerni a meccseinket és meglátjuk, mire lesz elég a végén.

Összesen 84 pontot tudunk szerezni, ezzel néhány éve bajnokságot lehetett nyerni. Sajnálom, de most nincs jobb hírem...” – összegzett a német menedzser, aki nem tért ki az egyiptomi támadójával való szóváltásra.

Mohamed Szalah viszont megszólalt, igaz, nem volt bőbeszédű. Mindössze egyetlen mondat hagyta el a száját, mielőtt kisétált a stadionból:

Ha ma megszólalok, abból komoly baj lesz!”

– zárta rövidre az egyiptomi csatár.

Egyelőre tehát nem áll szóba egymással, de legalábbis nem beszél az esetről Szalah és Klopp, mindenesetre az oldalvonal mellett zajlott összeszólalkozásnak még biztosan lesz utóélete...

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Color
2024. április 29. 14:14
Szalah helyében én befognám a pofámat,ilyen szarul játszani hetek óta,ráadásul heti 350000 fontért!!!
gyaloggos
2024. április 29. 13:24
DE! MOST is azt mondom, a LIVERPOOL nagyon elégedett lehet egy dobogós hellyel, illet a BL indulással. EZ s csapat még nem érett a bajnokságra.
gyaloggos
2024. április 29. 13:23
Squalline! SZalah arra gondolhatott , hogy KLOPP felforgatta az utóbbi időben - szerintem és ezért nem találják mostanában a helyüket a játékosok, ezért ennyire zsenge a csapat teljesítménye.
Öreg Palóc
2024. április 29. 11:53
Miért csámcsog minden rosszakaró??!! A Liverpool tavalyhoz képest előrébb végez. Tudomásul kell venni, hogy vannak versenyellenfelek !!! - és azok tavaly is jobbak voltak. Ennyi. Dominik meg szó szerint berobbant ebbe a csapatba !! Csapatújonc !!!! Jack Grealish mikor átigazolt a Manchester Cityhez az első évében csak égett, mint a rongy. Hozzáképest Dominik ujjoncként egy tündöklő csillag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!