Dárdai Pál kifakadt az újabb vereség után: „Csinálja más”

2024. április 23. 12:35

A Hertha hétvégi vereségét követően érdekesen fogalmazott a magyar szakember.

2024. április 23. 12:35

Nyitókép: David Inderlied/AFP

A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál érdekes megjegyzést tett a csapat hétvégi vereségét követő sajtótájékoztatóján – írja az Origo.

A Hertha két győzelmet követően szenvedett újra vereséget a Bundesliga 2-ben, Dárdaiék 3-2-re kaptak ki hazai pályán a Karlsruhe-tól. A családból két Dárdai is kezdett a mérkőzésen, Márton végigjátszotta a találkozót, Palkót a 69. percben cserélte le édesapja. A berlini klub négy fordulóval a bajnokság vége előtt a hetedik helyen áll, 11 ponttal lemaradva az osztályozó helyen lévő Düsseldorftól. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányának nyáron lejár a szerződése, és a mérkőzés után azt mondta, megérti ha a vezetőség nem hosszabbítja meg azt. 

Csinálja más. Nyárig szól a megállapodásom, velem nem beszélt senki. 

Az teljesen normális, ha az utódomat keresik. Ha Pálnak nem sikerült, akkor csinálja más, akivel feljuthat a csapat” – mondta Dárdai Pál. 

Dárdia először 2015 és 2019 között edzette a Herthát, majd 2012-ben is a klub vezetőedzője volt. Harmadik időszakát tavaly áprilisban kezde a klub kispadján, de viszonya megromlott a vezetőséggel és egyelőre nem hallani olyan híreket, hogy meghosszabbítanák nyáron lejáró szerződését.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­­o­­­k­­ ­­v­á­­­r­n­a­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Dunhill67
2024. április 23. 19:32
nem érdekel...
balbako_
2024. április 23. 16:00
Semmi önbecsülése nincsen ennek az embernek. Háromszor rúgták ki megalázó módon és még mindig ott kuncsorog állásért. Ennyire nem tudja magát menedzselni?
Interista
2024. április 23. 14:23
Ezt a Hertha-t az életben nem juttatja fel a Bundesliga 1-be senki. Az új edzővel még itt is bukdácsolni fognak. Azt majd megint sírnak Palinak, hogy tartsa benn a klubot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!