Sokkoló videó: így ütközött össze két helikopter a katonai bemutatón

2024. április 23. 12:25

A tragédiában tíz ember meghalt.

2024. április 23. 12:25

A malájziai haditengerészet két helikoptere összeütközött a levegőben, a két gép fedélzetén tartózkodó a 10 fős személyzet életét vesztette – idézte az ABC News a Maláj Királyi Haditengerészet közleményét.

A közösségi médiában közzétett videókon látható az ütközés pillanata, valamint az, ahogy a két gép alkatrészei, köztük a rotor, szanaszét repülnek.

A balesethez vezető körülmények egyelőre tisztázatlanok.

Az eddigi információk szerint, a balesetnek nincsenek túlélői – írta a lap.

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2024. április 25. 16:24
elfogyott a felhajtóerő
pragmatika
2024. április 23. 18:32
Szerintem nem is repülhettek volna ilyen közel egymáshoz. Itt valamit nagyon elb.sztak. Valamiért mind a ketten úgy hitték, hogy azon az útvonalon kell menniük. Nem összeütköztek, hanem a rotorjuk ért össze.
453682
2024. április 23. 13:28
Szép mutatvány volt, RIP
Bácskai Bicska
2024. április 23. 13:27
Anno a makedón-görög-albán hármashatáron sorkatonaként épp eleget hurcolásztak harci helikopteren, hogy egy életre elmenjen a kedvem tőle. (Ugyanezen megfontolásból hegyre sem vagyok hajlandó elmenni túrázni, épp harmincöt éve a hegyi vadász alakulatomból való leszerelésemkor megfogadtam, hogy ezután bárszéktől magasabbra nem mászok. Velünk minden dél-balkáni csúcsot megkóstoltattak. Máig viszolygok az alpinizmus "gyönyöreitől". ) A videón összeakadnak a gépek rotorjai. Szar ügy. Ezekben a bádog kasznikban lezuhanva már nemigen születnek a jövőt illető vérmes remények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!