Újra lecsaptak az orosz telefonbetyárok, akik Karácsony Gergelyt is átverték már – most az ír miniszterelnök volt a célpont

2023. december 19. 19:13

Ukrajna uniós csatlakozása volt a fő témájuk, amiben meglepően őszinte volt az ír miniszterelnök.

2023. december 19. 19:13

2022-ben (sok más európai politikus mellett) Karácsony Gergelyt is felhívta a kamu-Klicsko, így a budapesti főpolgármester is egy deepfake áldozata lett. Az átverésről készült videó az orosz tréfamesterek, Vovan és Lexus Telegram-csatornáján jelent meg.

Ezt is ajánljuk a témában

A híres mókamesterek most egy afrikai ország magas rangú tisztségviselőjének adták ki magukat, és felhívták Leo Varadkar ír miniszterelnököt. A beszélgetés során a fő téma Ukrajna lehetséges uniós tagsága, továbbá az Írországot sújtó migrációs helyzet volt.

Az ír miniszterelnök Ukrajnával kapcsolatban azt mondta, hogy az ország uniós csatlakozási folyamata „hosszú ideig tart majd”.

Igaz, Leo Varadkar azt nem tudta pontosan megmondani, hogy milyen sokáig tarthat ez a folyamat, viszont megjegyezte, hogy „Írországnak 15-20 évbe telt a csatlakozási tárgyalások megkezdésétől számítva, hogy megkapja az uniós tagságot”.

Írország nem tudja garantálni Ukrajna biztonságát, és nem lát kilátást arra, hogy a közeljövőben csatlakozzon az EU-hoz”

– mondta az ír miniszterelnök.

Leo Varadkar arra panaszkodott, hogy Írország egész történelmének legnagyobb migrációs válságát éli át Ukrajna miatt. Mintegy 100 ezer ukrán menekült érkezett Írországba.

A teljes beszélgetést itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. december 19. 21:48
Ebből látszik mennyire mamlasz amatőrök a nyugati csúcspolitikusok. Mindegyik azt nézi mihez és kihez kell igazodni, ha egyedül marad azt se tudja megmondani hogy fiú-e vagy lány. Ez a buzi is abban a hitben él hogy a buborékja megvédi mindentől, mert foggalma sincs milyen lehet a világ a buborékon kívül
Pandaka pygmaea
2023. december 19. 20:34
Ezek valami búgatóport szórnak a telefonvonalba, amitől az összes felhívott átmegy őszintébe? :D
survivor
2023. december 19. 19:50
Holnap felhívom Putyint ! '- Szia Vologya, jó fej vagy !!! "
ekeke1
2023. december 19. 19:50
A múltkor végighallgattam a Melonival készült beszélgetést. Nem értettem, hogy dőlhet be bárki ezeknek. Egyrészt , nemhogy afrikai néger, hanem olyan orosz akcentusuk van mint Nyikita Mihalkovnak a Sziberiádában. Másfelől, végig az ukránokat forszírozza. Olyan dolgokat említ, amikkel egy afrikai soha nem lenne képben. És csak úgy felhívnak egy-egy miniszterelnököt és az máris fecsegni kezd...Nincs titkárság, titkosszolgálat, biztonsági ellenőrző rendszer .Szóval, kamuszaga van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!