Részegen tombolt egy nő a Budapestről induló járaton

2024. április 24. 17:47

Kényszerleszállást hajtottak végre.

2024. április 24. 17:47

Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto

Hétfő délután két órakor indult a LOT lengyel légitársaság közvetlen járata Budapestről Szöulba. Az út során azonban egy koreai nő viselkedése zavart okozott a repülőgépen, mivel a kelleténél több alkoholt fogyasztott. A nő jelenetet rendezett, és három órán keresztül nem tudták megnyugtatni sem a családtagjai, sem a légiutas-kísérők – írta meg az rtl.

A pilóták végül a repülésbiztonsági protokoll szerint döntöttek, és kényszerleszállást hajtottak végre Kazahsztánban. Az asztanai repülőtéren a rendőrség várt rá, és letartóztatták. Miután felébredt, azt állította, nem emlékszik az eseményekre.

A repülőgép végül három órás késéssel, kedden landolt a dél-koreai Incshoni Nemzetközi Repülőtéren, ahol a koreai hatóságok fogadták a nőt. A rendzavarások ilyen jellegű eseteit a repülésbiztonsági szabályok szigorúan kezelik. 

Az ilyen cselekedetek 3 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy akár 8 millió forintig terjedő pénzbírsággal is büntethetők.

A lengyel légitársaság, a LOT, közleményben tudatta, hogy előreláthatólag letiltják a nőt a járataikról, és az okozott anyagi károkért is felelősségre vonhatják. Ez az eset rávilágít arra, hogy a légi közlekedés biztonsága és zavartalan működése érdekében komoly intézkedéseket tesznek az ilyen incidensek kezelésére.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­­­ ­­v­­á­r­n­a­­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. április 24. 19:11
Az asztanai repülőtéren a rendőrség várt rá, és letartóztatták. A repülőgép végül három órás késéssel, kedden landolt Dél-Koreában ahol a koreai hatóságok várták a nőt, de hiába. Hiszen ő Kazahsztánban ült.
antal-2
2024. április 24. 18:33
Koreában nincsenek nők!!!! Papírjuk van róla. Világrekord magas a terméketlenségi rátájuk. Az 50 milliós ország 2050-ra kihal és Kim Dzsong Ung puskalövés nélkül visszafoglalja.
Pandaka pygmaea
2024. április 24. 18:10
A cím alapján azt hittem, hogy a Cseatka bebaszva keresett valamit az ülések alatt, négykézláb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!