Orbán kirabolta az országot

2024. április 30. 10:25

Mit gondolnak, hány évet érdemelnének és hányat fognak kapni mindazok, akik ebben rész vettek, akik ebben segítettek?

2024. április 30. 10:25
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

„A nagy bankrablás, írhatnám, de a bankrablás smafu ahhoz képest, amit Orbán megszervezett Mészáros stróman Lőrincnek, végeredményben önmagának. Ha azt hiszik, hogy túlzok, akkor súlyosan tévednek. Képzeljék el, hogy megszervezik az OTP Bank kirablását. Mondjuk a tavalyi év utolsó napján, szilveszterkor egy éjszaka alatt kirabolják a bank összes fiókjának pénztárát, és valami informatikai trükkel leszívják az OTP-nek a Nemzeti Banknál lévő összes követelését is. De ez nem elég. 

Egy újabb trükkel megszerzik az OTP valamennyi más banknál lévő pénzét (követelését) is. Lenyúlják a bank összes értékpapírját, beszedik az OTP összes adósánál, az embereknél, a vállalatoknál kint lévő hiteleket is.

Ez már elég sok pénz, ugye? El tudják képzelni? Nem hiszem.

De ez az irdatlan mennyiségű pénz is kevesebb, mint amennyit Orbán strómanja Mészáros Lőrinc és üzlettársa kap a magyar államtól, tőlünk, adófizetőktől az úgynevezett autópálya-koncesszió ellenértékeként. A magyar történelem legnagyobb lopása van a szemünk előtt.
A kifizetésre kerülő 17 ezer milliárd forint annyi, mint amennyi jövedelme két és fél hónap alatt van az összes magyar embernek és vállalatnak. El se tudják képzelni, mennyi ez a pénz.

Nyomorúság ezer bajától kínlódik az ország, közben miniszterelnöke megszervezte a magyar történelem legnagyobb lopását, amelyben emberi ésszel elképzelhetetlen mennyiségű pénz a barátjához vándorol. Nem hiszem, hogy az a végállomás. Orbán kirabolta az országot. Mit gondolnak, hány évet érdemelnének és hányat fognak kapni mindazok, akik ebben rész vettek, akik ebben segítettek?”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gyurcsány Ferenc

Facebook

Idézőjel

Amikor a „haza minden előtt” elkorcsosulva, megszégyenítve a „Család minden előtt”-é válik, ott a bűn marja az egykor volt köztársaság mára beteg testét.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

A rendőrterror hazánk történetének egyik mélypontja.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 402 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2024. május 02. 21:07
Barom. De egyben kurva unalmas is már.
Osztap_Bender
2024. május 01. 18:37
"Mit gondolnak, hány évet érdemelnének és hányat fognak kapni mindazok, akik ebben rész vettek, akik ebben segítettek?" Pontosan annyit érdemelnének mint te és a haramiáid. És pontosan annyit is fognak kapni, mint ti. Semennyit. Ugyanis az ügynöklistákat és a paktumokat ti is és ők is pontosan ismeritek. Egyetlen rossz mozdulat és kiderülhet a valóság. Akkor pedig te is, Orbán is, maffia pártjaitok is mennek a szemétdombra, a jól megérdemelt helyre. Sajnos a lopott pénzből akkor is telni fog jachtokra, kurvákra, magánrepülőre, helikopterekre, fegyveres védelemre. Csakis egy az 56-os forradalomhoz hasonló, de győztes változás utáni vezetés tudna titeket a tényleg megfelelő helyre, a fegyházakba küldeni és disznóságaitokat nyilvánosságra hozni, a lopott vagyonokat elkobozni. Azok a magyar emberek, akik nem a baloldali és a jobboldali bulvár sablonjai szerint élnek, van önálló gondolatuk, megfelelő végzettségük, képesek következtetni, elemezni, és van becsületük is, ezt szeretnék elérni.
magyarvizsla17
2024. május 01. 17:15
Orbán úgy rabolja ki az országot, hogy most vásárolja vissza azt a repülőteret, amelyet maga Gyurcsány adott külföldi kézbe. És több mással is hasonló a helyzet.
Selamat
2024. május 01. 14:52
Polarüveg: Valamint ez a tetű gyurcsány nem beszél arról 60 %-ról sem, amit az mszp-n keresztül kiosztott EU pénzekből lecsíptek! Egy rakás közgazdász ifjú kommunista dolgozott akkoriban az mszp köreiből Brüsszelben, akiknek egyetlen dolguk volt, felügyelni azokat akik nyertek az EU-s pénzekből, hogy azok abból visszautaljanak 60%, azaz HATVAN SZÁZALÉKOT AZ MSZP TITKOS SZÁMLÁIRA. Pont ez a tetű gyurcsány tudja a legjobban, hogy betű szerint igaz amit most leírtam! Ennek vörös gyurcsány rébének a pofájától már csak a hazugságai vastagabbak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!