Orbán és Barroso a kohézió barátai

2012. október 06. 11:22

Egy pozsonyi konferencián fogtak össze az európai kohéziós politika támogatói, közöttük Orbán és Barroso is.

2012. október 06. 11:22

A gazdag uniós országok nagyobb európai kohéziós hozzájárulását szorgalmazzák a kohézió barátai. Az Európai Bizottság aktuális, a kohéziós támogatások jelentősebb lefaragásával nem számoló költségvetés-tervezetét támogató nyilatkozatot fogadtak el a felzárkóztatási politika folytatásában érdekelt, 15 uniós tagországot tömörítő Kohézió barátai elnevezésű csoport miniszterelnöki szintű csúcstalálkozóján pénteken Pozsonyban.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 07. 15:58
at vi
HSL
2012. október 07. 15:06
kohézió működteti a közgépet... ha nem lennének ahhoz is hülyék, hogy időben hívják le a pénzeket
korona
2012. október 07. 10:21
Egy kazár és egy szefárd négyszemközti megbeszélése. Ugyan vajon, táncsak netántán nemé-e arról (is) beszélgettek, hogy a hülye gójoknak átadják a hatalmat? Nem, nem, nem. Erről bezzeg szó sem eshetett. De akkor meg miről ment a trécs? Nehogy már elhigyjük, hogy bizonyos, teljesen irreális, kohéziós, nekünk szánt pénzekről diskuráltak. No, de urrraim! Az a fajta csak a saját zsebére játszik, ami a családon belül egyenesen hőstettnek számít. Meddig leszünk még jóságos naívak?
tarackos
2012. október 06. 15:04
"Egy pozsonyi konferencián fogtak össze az európai kohéziós politika támogatói, közöttük Orbán és Barroso is." Nocsak. Gondolom arra járt az elsőtitkár elvtárs és szokás szerint eljátszotta, hogy pápább a pápánál. Majd 23-án meg az Eu ellen fogja uszítani a nyugger bárányait...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!